Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, kalabalıktan uzak olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin.

Rüyada yanakta öpmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeği yanaklarından öpmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanaklarından öpmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işaret eder.

Rüyada bir kızı yanağından öpmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet eder.

Rüyada yanaklardan öpmek sorumluluk alacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments