Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, hükmünün geçmeyeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Rüyada ölü ayağı yıkamak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada ayak yıkadığını görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini ayağını yıkamak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin ayaklarını yıkamak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada leğende ayak yıkamak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments