Rüyada elini ayağını yıkamak

Rüyada elini ayağını yıkamak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, verimin ve bereketin geleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada elini ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada elini ayağını yıkamak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ayak yıkamak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada el ve ayak yıkamak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, emeklerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarını yıkadığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının ayağını yıkamak eğlenceli ortamlara gireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak herkesi kendi gibi zannedeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments