Rüyada ölü ayağı yıkamak

Rüyada ölü ayağı yıkamak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, huzurunun artacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işarettir.

Rüyada ölü ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı anlaşmalar, planlar veya ortaya konan işler yeni bir bakış açısıyla yaklaşılmayı gerektirebilir.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak dilediği gibi yaşayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü ayağı yıkamak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla ayak yıkamak fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, süzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada anne ayağı yıkamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada elini ayağını yıkamak rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, günahlarından tövbe etmeye delalettir.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak karısının çok mutlu olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin ayaklarını yıkamak yeni gayrimenkuller alınacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments