Rüyada leğende ayak yıkamak

Rüyada leğende ayak yıkamak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret eder.

Rüyada leğende ayak yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konularda bakış açınızı dile getirmenin ya da uygulamanın farklı yollarını bulmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada leğende ayak yıkamak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, neşeleneceğine delalettir.

Rüyada leğende bebek yıkamak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına inanılır.

Rüyada leğende çamaşır yıkamak daha temkinli ve garantici olacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına rivayet eder.

Rüyada alüminyum leğen görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işarettir.

Rüyada delik leğen görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada leğen kemiği görmek rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada leğene çiş yapmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulaşık leğeni görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments