Rüyada ayak yıkadığını görmek

Rüyada ayak yıkadığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına inanılır.

Rüyada ayak yıkadığını gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada ayaklarını yıkadığını görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin ayağını yıkamak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulur.

Rüyada bebek ayağı yıkamak hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarını suda yıkamak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına inanılır.

Rüyada babanın ayağını yıkamak özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada ayağını yıkadığını görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments