Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, sürekli yerinde sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak mutlulukların yarım kalacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada sabunla ayak yıkamak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eli sabunla yıkamak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işarettir.

Rüyada yeşil sabunla yıkamak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sabunla elleri yıkamak amaçlarına ulaşmaya, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments