Rüyada ölü kadının avret yerini görmek

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kişinin gönlünü alacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada kadının avret yerini yalamak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek başarısız olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kadının avret yeri görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın avret yeri görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments