Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına yorulur.

Rüyada kadının avret yerini kıllı gördüyseniz:

  • İmkansız şeyler vaat eden oluşumlardan ya da ürünlerden uzak durun.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada avret yerini kıllı görmek rahatının yerinde olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işarettir.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada kıllı avret yeri görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine işarettir.

Rüyada başkasının avret yerini kıllı görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada avret yeri kıllı görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments