Rüyada kadın avret yeri görmek

Rüyada kadın avret yeri görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada kadın avret yeri gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek spora başlayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kadın avret yerini görmek kırgınlıkların biteceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işarettir.

Rüyada kadının avret yeri görmek hayırlı işlere girileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalettir.

Rüyada kadının avret yerini görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kadının avret yerini öpmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kadın avret yeri görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, bol nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments