Rüyada bi kadının avret yerini görmek

Rüyada bi kadının avret yerini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin bozulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada bi kadının avret yerini gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına işarettir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine inanılır.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek yaptığı hataları düzelteceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, adının fesada karışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını avret yerini görmek kişinin fena halde yanılacağına, hayır dualarına nail olacağına delalet eder.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments