Rüyada başka kadının avret yerini görmek

Rüyada başka kadının avret yerini görmek güzel bir iş fırsatına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, sabrını zorlayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, rakipsiz hale geleceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada başka kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Belli bir çizgide gitmeyen ilişkilere yön verilebilir veya ilişkiler daha ciddi bir platforma taşınabilir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına delalettir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin avret yerini görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yeri görmek yönlendireceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine inanılır.

Rüyada kadın avret yeri görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadını avret yerini görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada kadının avret yerini görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments