Rüyada kadının avret yeri görmek

Rüyada kadının avret yeri görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının avret yeri gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada kadın avret yeri görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada kadının avret yerini öpmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, umutlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek hızlanacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalettir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada kadının avret yeri görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments