Rüyada bir kadının avret yerini ellemek

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek gördüyseniz:

  • Sizin için her şey çok çok farklı olabilir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kadının avret yerini öpmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kadının avret yerini görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını avret yerini görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments