Rüyada kadının avret yerini yalamak

Rüyada kadının avret yerini yalamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, ortak işlere gireceğine, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına işarettir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, sevilen kişilerle aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın avret yeri görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet eder.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments