Rüyada ölmüş sıçan görmek

Rüyada ölmüş sıçan görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş sıçan gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Rüyada sıçan öldürmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işarettir.

Rüyada sıçan boku görmek azap çektiğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada fare ve sıçan görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü sıçan görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına delalet eder.

Rüyada sıçan ölüsü görmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sıçan yavrusu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, refahının ve varlığının artacağına yorulur.

Rüyada siyah sıçan görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş sıçan görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments