Rüyada sıçan ölüsü görmek

Rüyada sıçan ölüsü görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıçan ölüsü gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada sıçan ölüsü görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, üzüntülerin sevince döneceğine işarettir.

Rüyada ölü sıçan görmek emeklerinin heba olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Rüyada büyük sıçan görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, herkesin şaşırtılacağına işaret eder.

Rüyada fare sıçan görmek işlerin hafifleyeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine delalet eder.

Rüyada sıçan öldürmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıçan fare görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıçan kovalamak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ortada sıçan oynamak maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments