Rüyada ölü sıçan görmek

Rüyada ölü sıçan görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü sıçan gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada ölü sıçan görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalettir.

Rüyada sıçan ölüsü görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş sıçan görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada sıçan yavrusu görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah sıçan görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinde sıçan görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Rüyada altına sıçan birini görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare sıçan görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments