Rüyada siyah sıçan görmek

Rüyada siyah sıçan görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, eşinin de kendisi gibi islami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yalan söylemeye, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah sıçan gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada siyah sıçan görmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına delalettir.

Rüyada sıçan yakalamak güzel davetler alacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına sıçan birini görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Rüyada sıçan kovalamak her zaman şükür içinde olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada evinde sıçan görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıçan beslemek allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişisel problemlerini çözeceğine işarettir.

Rüyada sıçan ve fare görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalettir.

Rüyada sıçan fare görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments