Rüyada sıçan öldürmek

Rüyada sıçan öldürmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, gelirinden yana memnun olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, kazancının hiç azalmayacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sıçan öldürmek gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Rüyada sıçan öldürmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada büyük sıçan öldürmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada sıçan ve fare görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz sıçan görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük sıçan görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fare sıçan görmek geçim derdinin biteceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada ortada sıçan oynamak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada sıçan beslemek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments