Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek işlerinin baltalanacağına, umutlarının yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işaret eder.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek yol yordam öğretileceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek hak yolunu bulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada asker kıyafeti giymek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, vefalı bir insan olacağına delalettir.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments