Rüyada asker kıyafeti giymek

Rüyada asker kıyafeti giymek hayırsız olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Rüyada asker kıyafeti giymek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına inanılır.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına yorulur.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments