Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, içinin ferahlayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Rüyada asker kıyafeti almak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına yorulur.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek güveninin artacağına, adını kirleteceğine rivayet eder.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek maddi çıkmazların biteceğine, sürekli ağlamaklı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına yorulur.

Rüyada asker kıyafeti giymek işinin her geçen gün büyüyeceğine, zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments