Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek zarara gireceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek hidayete ermeyi de başaracağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada asker kıyafeti giymek küskünlük yaşanacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada asker kıyafeti almak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, huzurlu hissedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments