Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek anne baba duasının alınacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, insanlara iyilik yapmaya, sıkıntılarını atlatacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sevgisinin artacağına inanılır.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kıyafetli asker görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, kısa sürede başarısının artacağına delalettir.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments