Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek anne baba duasının alınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Rüyada kendini asker kıyafetiyle görmek alım gücünün artmasına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada asker kıyafeti giymiş birini görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine yorulur.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz asker kıyafeti giymek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalettir.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments