Rüyada okulu su bastığını görmek

Rüyada okulu su bastığını görmek şartlarının da zenginleşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada okulu su bastığını gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Rüyada okulu su bastığını görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada etrafı su bastığını görmek çaresiz hallere düşeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada evinin su bastığını görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada evine su bastığını görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada bir evi su bastığını görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada banyoyu su bastığını görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hasret içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret eder.

Rüyada su bastığını görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments