Rüyada oğlunun yaralandığını görmek

Rüyada oğlunun yaralandığını görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, yepyeni biri haline geleceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun yaralandığını gördüyseniz:

  • Eşinizle aranızda bir takım anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

Rüyada oğlunun yaralandığını görmek ağlayacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada okla yaralanmak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunda yara görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, dualarına karşılık alacağına delalet eder.

Rüyada kafasından yaralanmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasında yaralar görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün yara olduğunu görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada eli yara olmak moral ve sermaye kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emel

Rüyamda oğlumun sırtında dart okuyla yaralandığını görmek ne demek