Rüyada oğlunda yara görmek

Rüyada oğlunda yara görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, namının yürüyeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunda yara gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada oğlunda yara görmek ekmeğinin azalmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işarettir.

Rüyada okla yaralanmak rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada oğlunun yaralandığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarda yara görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada sırtından yara görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağından yaralanmak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına alamet eder.

Rüyada işaret parmağında yara görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments