Rüyada okla yaralanmak

Rüyada okla yaralanmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, çok daha fazla adım atacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada okla yaralanmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Rüyada oğlunun yaralandığını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada okla yaralanmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunda yara görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünden yaralanmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işarettir.

Rüyada başkasının elinde yara görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmağında yara görmek çektiği zorlukların biteceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada elden yaralanmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ekmeğinin verimli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözden yaralanmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments