Rüyada sırtında kırmızı yara görmek

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada sırtında kırmızı yara gördüyseniz:

  • Ne kadar azını hayal ederseniz o kadar fazla şey elde edebilirsiniz.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada sırtından bıçakla yaralanmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolunu tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtta yara görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine tabir olunur.

Rüyada sırtından yaralanmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında bıçak yarası görmek rahat bir döneme gireceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments