Rüyada yüzünün yara olduğunu görmek

Rüyada yüzünün yara olduğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, yardımının olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hak yiyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün yara olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüzü yaralanmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yüzünde yara izleri görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, onların başarıları ile övüneceğine delalet eder.

Rüyada annenin yüzünde yara görmek kendisi için mal mülk alacağına, sorunlarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünde yaralar görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine alamet eder.

Rüyada yüzümde yara görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments