Rüyada mor kan görmek

Rüyada mor kan görmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, amaçlarına nail olacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iyileşeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, işlerinin düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada mor kan gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada mor kan görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet eder.

Rüyada mor ev görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor makyaj görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet eder.

Rüyada mor taşlı kolye görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına tabir olunur.

Rüyada mor renkli halı görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada morarmış el görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına işarettir.

Rüyada göğsü mor görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, elindekileri de kaptıracağına işaret eder.

Rüyada mor alyans görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments