Rüyada mor alyans görmek

Rüyada mor alyans görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada mor alyans gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Rüyada mor alyans görmek geri planda kalacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağında alyans görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin elinde alyans görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının alyansını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Rüyada isim yazılı alyans görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada alyans takmak nişanlanmak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinde alyans görmek hane içine ay doğacağına, sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments