Rüyada morarmış el görmek

Rüyada morarmış el görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, en büyük acılarının dineceğine, hayatınızın neşe dolacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Rüyada morarmış el gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun.

Rüyada ellerini morarmış görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri mor görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalet eder.

Rüyada eli mor görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor el görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine işarettir.

Rüyada morarmış el görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada mor renkli havlu görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada her yerini morarmış görmek aşama göstermeyeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada mor dağ görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments