Rüyada mor ev görmek

Rüyada mor ev görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, dünya mallarının çoğalacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada mor ev gördüyseniz:

  • Size söylenenleri dinlemekle birlikte, aslen kendi araştırmalarınızı kendinizin yapmasında da fayda var.

Rüyada mor boyalı ev görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Rüyada mor ev görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada mor renk ev görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mor renkli ev görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına delalettir.

Rüyada mor renkli gül görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor kolye görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işinde başarılı olacağına delalettir.

Rüyada mor elbise giymek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mor incir görmek tüm keyfinin kaçacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments