Rüyada göğsü mor görmek

Rüyada göğsü mor görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada göğsü mor gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada göğsü mor görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, kendine geleceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünü morarmış görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada göğsünde morluk görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada bir kadının göğsünü görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, planların aksayacağına delalettir.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada sağ göğsünden vurulmak eşe dosta yardım edileceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Rüyada göğsünde yılan görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments