Rüyada mor taşlı kolye görmek

Rüyada mor taşlı kolye görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılar elde edileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Rüyada mor taşlı kolye gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Rüyada mor taşlı kolye görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına alamet eder.

Rüyada mor kolye görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada mor kolye takmak geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine işarettir.

Rüyada mor renk kolye görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulur.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada taştan kolye görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı kolye görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı kolye görmek elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments