Rüyada mor makyaj görmek

Rüyada mor makyaj görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, yeni bir yol tutulacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada mor makyaj gördüyseniz:

  • Aşırı israrcı yapıdasınız.

Rüyada mor makyaj yapmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor makyaj görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi makyajlı görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada makyaj yapma görmek hak yolunu tutacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada gelin makyajı yapmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini makyajlı görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Rüyada kuaföre makyaj yaptırmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini makyajlı ve güzel görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, hayatının daha kolay olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments