Rüyada mezarlığı kazmak

Rüyada mezarlığı kazmak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, kirli işlere bulaşacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığı kazmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bir göz atmak daha rahat ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada mezarını kazmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık kazmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada bebek mezarı kazmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını kazmak çok istediği bir şeye sahip olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ölüye mezar kazmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yeri kazmak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments