Rüyada mezarını kazmak

Rüyada mezarını kazmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, iftiraya uğrayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda bazı sözler verebilirsiniz.

Rüyada yeni mezar kazmak hayatının belli bir rutine oturacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin mezarını kazmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Rüyada annenin mezarını kazmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin mezarını kazmak kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mezarını kazdığını görmek üzgün ve karamsar olacağına, malının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakının mezarını kazmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, nasiplerini alacağına inanılır.

Rüyada eliyle mezar kazmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments