Rüyada mezarlık kazmak

Rüyada mezarlık kazmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada mezarlık kazmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, ilgi alanınıza giren konulara zaman ayırmak veya sizi heyecanlandıran konulara katılımda bulunmak zor bir durumdan kurtulmanın yollarını bulmanıza veya stresi azaltmanıza yardım edebilir.

Rüyada annesinin mezarını kazmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının mezar kazdığını görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, maddi anlamda feraha ermeye delalettir.

Rüyada evin içine mezar kazmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar kazmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye mezar kazmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarını kazmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments