Rüyada mezar kazmak

Rüyada mezar kazmak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kişinin içinin daralacağına, rızkın genişlemesine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada mezar kazmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir.

Rüyada birinin mezarını kazmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, süzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye mezar kazmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının mezarını kazmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalettir.

Rüyada mezarı kazmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski mezar kazmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün mezarını kazmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments