Rüyada ölüye mezar kazmak

Rüyada ölüye mezar kazmak allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, daha bir sevileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kendisini iyi hissedeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye mezar kazmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada ölünün mezarını kazmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine alamet eder.

Rüyada ölüye mezar kazmak ne yapacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret eder.

Rüyada eliyle mezar kazmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezarını kazmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sorunlarının günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada mezar kazmak yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bebek mezarı kazmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments