Rüyada babasının mezarını kazmak

Rüyada babasının mezarını kazmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, güzel bir hayatı olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, umutların biteceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada babasının mezarını kazmak rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin mezarını kazmak çekilen yükün hafifleyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin mezarını kazmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının mezarını kazmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, emrinde insan çalıştıracağına işaret eder.

Rüyada evin içinde mezar kazmak kariyerinin yükseleceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments