Rüyada arkadaşının mezarını kazmak

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar ortaya çıkabilir.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek mezarı kazmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işaret eder.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, güzel günler için yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde mezar kazmak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta mezar kazmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını kazmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ümitlerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kazdığını görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments