Rüyada merdivenin en üstünde durmak

Rüyada merdivenin en üstünde durmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada merdiven üstünde durmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalet eder.

Rüyada geminin en üstünde olmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın en üstünde olmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments