Rüyada merdivenin en üstünde görmek

Rüyada merdivenin en üstünde görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, engel teşkil edeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin en üstünde gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak hayatının daha kolay olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine inanılır.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada geminin en üstünde olmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kendini bunu başaracağına delalettir.

Rüyada binanın en üstünde olmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven üstünde durmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments