Rüyada merdiven üstünde durmak

Rüyada merdiven üstünde durmak rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına işarettir.

Rüyada merdiven üstünde durmak gördüyseniz:

  • Belli kararlar verilmesi şart olabilir.

Rüyada merdiven üstünde durmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven altında durmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada merdivende durmak başarılı adımlar atılacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven tepesinde durmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin başında durmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde batmadan durmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada taşın üstünde durmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments