Rüyada merdivenin en üstünde olmak

Rüyada merdivenin en üstünde olmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sevinçli haberler geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar olayları yanlış değerlendirmenize neden olabilir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, vaaz ve nasihate yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek nimet bolluğu yaşayacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada binanın en üstünde olmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, hayır işleri yapacağına yorulur.

Rüyada geminin en üstünde olmak her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven üstünde olmak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments